Vrijblijvend een adviesgesprek?

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen »

U bent nu hier:

Website

CODEXX heeft niet als streven om continue nieuwe websites te bouwen. We willen liever iets bouwen waar je wat aan hebt, waar je mee vooruit kan. Heb je ervaring met WordPress of MODX en wil je het liefst je website (opnieuw) in WordPress of MODX gebouwd hebben, dan kunnen wij dat voor je realiseren. Maar ook als je nog geen website hebt adviseren we je graag over een systeem dat bij jou en je bedrijf past en helpen we je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten. 

MODX

MODX is een licentie-vrij content management systeem. Wat betekent dat er geen periodieke kosten aan verbonden zitten om het systeem te gebruiken*. CODEXX bouwt het systeem dusdanig dat alle tekstuele aanpassingen door de opdrachtgever zelf gemaakt kunnen worden zodat er op tekstueel gebied geen afhankelijkheid is en de opdrachtgever zelf volledige controle heeft over het invullen van de website en het onderhouden daarvan. * NOTITIE: Aanbevolen wordt wel om gemiddeld eens per half jaar updates te installeren. Door updates te installeren zorg je er voor dat het systeem optimaal beschermd blijft tegen aanvallen van buitenaf en wordt de techniek up-to-date behouden voor een stabiele website. Elk half jaar brengt CODEXX een advies uit over de beschikbare updates en een kosteninschatting voor het installeren hiervan. Dit is géén verplichte afname, het advies is geheel vrijblijvend.

WordPress

WordPress is ook een licentie-vrij content management systeem, alleen wordt het minder vaak gekozen bij maatwerk websites. De reden hiervoor is dat je bij WordPress veel meer handelingen moet uitvoeren om het systeem schoon te houden. Dat wil zeggen, bij WordPress wordt er op een geheel andere wijze en structuur ontwikkelt dan bij MODX. En ook bij Google zien we dat een standaard WordPress website minder goed scoort dan een MODX website. Toch is WordPress wel een wereldwijd gebruikt systeem en mateloos populair onder de gebruikers. Een WordPress website wordt door CODEXX vaak alleen geadviseerd bij het gebruik voorgedefiniëerde templates, tenzij de opdrachtgever de website graag in WordPress gebouwd wil hebben.