Wil je een webshop?

Samen kijken we naar de mogelijkheden om een mooie webshop te bouwen.

Adviesgesprek aanvragen »

U bent nu hier:

Webshop

Heb je altijd al een webshop willen hebben, of is je webshop aan vervanging toe? CODEXX helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Keuze? Jazeker, er zijn legio keuzes die je moet maken voordat je webshop operationeel is.

Grote of kleine shop

De grootte van je webshop is erg belangrijk. Waarom? Met een kleine webshop kun je waarschijnlijk al snel een aantal elementen uitschakelen, daarnaast kun je ook met de hosting van je webshop rekening houden als het niet al te zwaar is.

Hosting

Je hoeft geen fundering van 200m² als je woning slechts 50m² is. Ditzelfde is ook zo met de hosting van je website. Toch zie bij veel partijen dat ze óf een te groot hosting pakket hebben óf een pakket wat niet bij de webshop past waardoor het altijd nét niet lekker draait. Correct advies en / of support met een goede onderbouwing, dat kan CODEXX je geven op basis van de beschikbare gegevens van je webshop. 

Betaalprovider

Legio betaalmethoden zijn er inmiddels online beschikbaar, en dan ook nog eens al die providers die ze aanbieden en alle verschillende kosten die ze per transactie ofwel per maand berekenen. Hoe kun je hier het beste mee omgaan, welke providers zijn er en welke passen bij jouw bedrijf. Samen kijken we naar een passende provider en begeleiden we vanaf de registratie de integratie in de webshop.

Maatwerk of voorgedefiniëerd template

Natuurlijk wil je als webshop een professionele maar vooral veilige uitstraling hebben naar je bezoekers en potentiële klanten. Maar het laten ontwikkelen van een webshop kost ook een hoop geld. Daarom kan het zijn dat je kiest voor een voorgedefiniëerd template. Met een paar kleine aanpassingen is het al mogelijk om de template de uitstraling te geven die jij zoekt, aangepast naar jou huisstijl en natuurlijk met je eigen logo. Budget technisch gezien een stuk goedkoper dan een maatwerk project, maar als je webshop eenmaal de kosten terugverdiend heeft kan je altijd nog kiezen voor een uniek maatwerk template.