Onderhoudscontract nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen »

U bent nu hier:

Onderhoud

Een (vaak) ondergeschoven kindje is toch wel het onderhoud aan je website. Net als met een auto is het noodzakelijk om je website goed draaiende te houden door middel van onderhoudsbeurten.

Updates

Codexx voorziet hierin door elk half jaar opdrachtgevers te informeren over de staat van het CMS en de mogelijke updates. De updates zijn altijd vrijblijvend, doch adviseren we periodiek dat ze er zijn. En ze zijn er natuurlijk niet voor niets. Door je systeem up-to-date te houden ben je altijd optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld hackaanvallen. Overigens wil dat niet zeggen dat je 100% beschermd bent, want dat kan in de huidige online tijd niet. Echter alle bekende lekken en problemen worden in updates dicht getimmerd en daardoor is je systeem voor zo ver als mogelijk optimaal beschermd.

Onderhoudscontract

Het is mogelijk om bij Codexx een onderhoudscontract af te sluiten voor je website. Zelfs als je website of webshop niet door Codexx gebouwd is zijn we bereid om toch doorlopend onderhoud aan je systeem te doen. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op via de bovenstaande button.