Quickscan

Al gehoord van onze quickscan? Met deze scan krijg jij een overzichtelijk rapport van de status van jou website. Met natuurlijk ook wat gratis quick-wins om je website nog snel een extra boost te geven.

Aanvragen »

U bent nu hier:

Over Codexx

Codexx is een jong en dynamisch bedrijf opgezet in 2015 en operationeel door heel Nederland. Codexx is een eenmanszaak op naam van Leonie Schonewille en werkt nauw samen met diverse andere zelfstandig ondernemers, elk met een passie voor hun vak en unieke professionals in hun vakgebied. 

Over Codexx

Codexx is de nieuwe naam van het bedrijf dat in april 2015 is begonnen als LS Advies & Online Media. Eind maart 2018 is de officiele naamswijziging doorgevoerd naar Codexx. Codexx staat voor Code (development) en xx (vrouwelijk chromosoom, vrouwelijk). Omdat er maar heel weinig vrouwen zijn in de ICT en met name webbouwers zijn over het algemeen mannen is deze naam tot stand gekomen. Door de groei en de visie van het bedrijf is hiervoor gekozen om meer professionaliteit uit te stralen. 

Over Leonie

Mijn naam is Leonie Schonewille, 28 jaar en woonachtig in Vroomshoop; een klein dorpje tussen Almelo en Hardenberg. Ik woon samen en heb 2 prachtige kinderen. Sinds 1 april 2015 ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. In de voorgaande jaren heb ik bij diverse werkgevers mogen werken voor grote namen als Bolletje, FC  Twente, KPN Zakelijk, Vodafone, Atkins international en Taleninstituut Regina Coeli. 

Nadat ik met al deze prachtige bedrijven heb mogen werken besloot ik dat het tijd was voor iets nieuws. Een nieuwe uitdaging met de kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd. Ik hoop met mijn kennis en ervaring andere bedrijven te laten groeien en dat door mijn adviezen andere bedrijven naar een next-level kunnen groeien. In dit online business tijdperk waarin we ons nu bevinden is het belangrijk om continu te blijven doorontwikkelen en nieuwe producten en diensten aan te bieden. Ik kan met mijn visie en ervaring het verschil maken in de poel van online media bedrijven en uw bedrijf laten groeien. 

Daarnaast zet ik mij ook steevast in om samen met partners te werken aan super gave opdrachten, op freelance basis. Ik heb voor diverse opdrachtgevers al mooie projecten mogen uitvoeren. Ik heb kennis van diverse programmeertechnieken en door mijn jarenlange ervaring (ruim 10jr) ook een ruime werkervaring waardoor ik eventuele valkuilen bij projecten goed kan inschatten. Mijn passie is om de wens te vertalen naar een passend product met een overtreffend resultaat als gevolg.