U bent nu hier:
Leonie Schonewille

Leonie Schonewille

Mijn naam is Leonie Schonewille, 28 jaar en woonachtig in Vroomshoop; een klein dorpje tussen Almelo en Hardenberg. Sinds 1 april 2015 ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. In de voorgaande jaren heb ik bij diverse werkgevers mogen werken voor grote namen als Bolletje, FC Twente, KPN Zakelijk (BPO), Vodafone, Atkins international en Taleninstituut Regina Coeli. 

Nadat ik met al deze prachtige bedrijven heb mogen werken besloot ik dat het tijd was voor iets nieuws. Een nieuwe uitdaging met de kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd. Ik hoop met mijn kennis en ervaring andere bedrijven te laten groeien en dat door mijn adviezen andere bedrijven naar een next-level kunnen klimmen. In dit online business tijdperk waarin we ons nu bevinden is het belangrijk om continu te blijven doorontwikkelen en nieuwe producten en diensten aan te bieden. Ik kan met mijn visie en ervaring het verschil maken in de poel van online media bedrijven en je helpen om je bedrijf laten groeien. 

Daarnaast zet ik mij ook steevast in om samen met partners te werken aan super gave opdrachten, op freelance basis. Ik heb voor diverse opdrachtgevers al mooie projecten mogen uitvoeren. Ik heb kennis van diverse programmeertechnieken en met mijn uitgebreide werkervaring (ruim 10jr) kan ik eventuele valkuilen bij projecten goed inschatten. Mijn passie is om de wens te vertalen naar een passend product met een overtreffend resultaat als gevolg.

Analyseren en adviseren, dat is wat ik leuk vind. Het helpen van opdrachtgevers bij het maken van een beslissing om een webapplicatie of oplossing. In de huidige markt is heel veel keus in webapplicaties, CMS systemen en oplossingen, maar wat is de juiste en wat past bij jou? Wat is het doel en waar wil jij naar toe werken? 

Na het vaststellen van de keus volgt het overtreffen van de verwachting door nét dat extra's te geven. Dat geeft mij een kick! Door mijn brede expertise in verschillende systemen (oa. MODX, Magento (1&2), Wordpress) en kennis over diverse programmeertalen kan ik de oplossing snel en accuraat beoordelen. Daarnaast heb ik een groot inlevingsgevoel waardoor ik jou beter begrijp en jouw doel kan realiseren.